Cumpărătorul are dreptul de a se retrage din contract, fără a preciza motivele, în conformitate cu prevederile secțiunii 7 și următoarele din Legea nr. 102/2014 în conformitate cu Legea privind protecția consumatorilor în vânzarea la distanță în termen de 14 zile de la primirea bunurilor.

Pentru o soluționare rapidă puteți să vă descărcați formularul de retragere de pe site-ul nostru pe care îl găsiți AICI. Trimiteți-ne cu mărfurile ca un pachet fără numerar la livrare la adresa noastră poștală:

Modovo, SA-COM, s.r.o.

GLS General Logistics Systems

Romania SRL

Str. Dorobantilor 106

550231 Sibiu

 

 

Dacă nu aveți la dispoziție imprimantă, puteți de asemenea atașa, un formular scris de mână în care să specificți:

- numărul comenzii, detalii de contact și numărul de telefon

- model, dimensiune și culoarea produsului, pe care doriți să-l schimbați

- numărul contului dvs. (în cazul returnării bunurilor)

 

Banii pentru bunuri vor fi returnate prin transfer bancar în contul dvs. în termen de 14 zile calendaristice, de la data la preluării cererii dvs

Dacă v-ați ales mărimea nepotrivită, mărfurile pot fi schimbate în termen de 14 zile calendaristice pentru o mărime sau model diferit.

În cazul în care cumpărătorul se retrage din contract și vânzătorului livrează bunuri cu valoarea redusă, utilizate, deteriorate sau incomplete, cumpărătorul va plăti vânzătorului costurile, efectuate în legătură cu repararea bunurilor și punerea acestora în stare inițială.

Bunurile împachetați în așa fel, încât, să fie protejate în mod adecvat împotriva deteriorării în timpul transportului. Costurile de transport sunt plătite de către client.

ATENȚIE pachetele trimise ramburs nu vom accepta! Dacă vă păstrați mărfurile, a căror valoare nu depășește suma de 350 RON, vor fi percepute taxe poștale suplimentare în valoare de 19 RON.